Deserturi Raw La Comanda

 

I Generalitati

Utilizarea acestui site implica acceptarea conditiilor si termenelor de livrare  de mai jos.

Honeydesserts.eu isi rezerva dreptul de a refuza sa faca afaceri cu orice persoana sau entitate

Honeydesserts.eu isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila

II Date personale
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de catre Honeydesserts.eu numai in scopul declarat al acestui site .
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzii, emiterea facturii si livrarea produselor comandate. Nu vom folosi aceste date pentru a le furniza/vinde unor terte parti .

III Transport
Transportul produselor comandate se efectueaza in orasele Bucuresti, Chisinau, Cahul.
Termenul de livrare este 1 zi lucratoare de la data confirmarii comenzii, pentru orasele Bucuresti, Chisinau, Cahul.  Pentru alte orase livrarea se face prin curier iar costurile vor fi suportate de cumparator.
In cazul epuizarii stocurilor vom informa clientul asupra termenului de livrare in momentul confirmarii comenzii. In momentul de fata produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova.

IV Preturi si conditii de plata
Preturile afisate pe site contin TVA si pot suferi modificari fara o notificare prealabila.
Livrarea comenzilor se face cu plata in avans daca totalul comenzii depaseste 100 Ron (25Eur)
Comanda se poate lansa direct prin online-shop sau telefonic la numarul de telefon precizat pe site.
Dupa inaintarea comenzii se emite o factura care trebuie achitata in avans in contul mentionat in document(pentru comenzi > 100Ron) sau in momentul livrarii comenzii(pentru comenzi < 100Ron)

V Asigurare, reclamatii , si returnari

Livrarea produselor se face in ambalaje care sa permita o protectie maxima. 
Daca clientul constata deteriorari ale ambalajului exterior sau a produselor datorita transportului, rugam sa cereti confirmarea pe loc a curierului asupra neregulilor constatate. Instiitarea deteriorarii ambalajului sau a marfii se va face in termen de 24 ore de la data constatarii. Confirmarea deteriorarii ne ajuta sa clarificam la randul nostru detaliile de despagubire cu transportatorul. 
Daca produsele sunt deteriorate vom inlocui comanda in timpul cel mai scurt.

Aspectul produselor poate diferi de imaginile din online-shop.

VI Renuntare la cumparare
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, inainte ca marfa sa fie livrata. Ulterior anuntarii livrarii nu se accepta retururi fara motiv.
Renuntarea la cumparare inainte de livrare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 

   Exceptii 
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
a) Produsul a fost adus pe "Comandă Specială Client" este definita ca fiind lista de produse comandata de catre client si care nu se afla in stocul uzual al furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii in avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala. Client
b) Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
c) Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
 

  Mentiuni 
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat de furnizor, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

VII Litigii
Litigiile care se vor naşte intre cumparator si furnizor vor fi soluţionate pe cale amiabilă . 
Daca acest lucru nu este posibil ,  litigiu se va soluţiona la instanta de la sediul vanzatorului.